Auto te koop?

Uw auto verkopen in
1 - 2 - 3

Vul ons formulier in!
Onvangt ons hoog bod
Verkoop je auto binnen 24u

Auto aanbieden

GoldenCars Uw auto verkopen in West-Vlaanderen

Uw auto verkopen kan bij ons binnen 24u!

GoldenCars - uw auto opkoper heeft een jarenlange en betrouwbare staat van dienst in de autobranche. Of u nu uw auto wil verkopen in de provicie West-Vlaanderen voor export of om verder te verkopen aan een particulier. Wij komen als auto opkoper uw auto gratis nakijken en helpen u om de juiste keuze te maken, rekening houdende met de staat van uw wagen en de prijs die u nog graag voor uw auto zou krijgen.

Kortom wij kopen auto’s aan de hoogst mogelijke marktprijs! Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom voor het verkopen van hun wagen(s). U wenst uw auto te verkopen? U bent opzoek naar een auto opkoper? Contacteer GoldenCars!

u wenst uw auto te verkopen in West-Vlaanderen?

Vul vandaag nog onderstaand formulier in. U ontvangt snel een antwoord van ons!
Na akkoord wordt uw wagen binnen de 24 uur opgehaald en betaald.

Alle auto's

GoldenCars koopt elk automerk en type wagen. We zijn voortdurend opzoek naar tweedehands: personenwagens, terreinwagens, bestelwagens, lichte vracht, schadewagens, maar ook auto's met veel kilometers, een verlopen keuring of auto's voor export.

Gratis taxatie

Of u nu in Antwerpen, Mechelen, Limburg of Brussel woont, binnen een zéér korte tijdspanne kunnen wij bij jou zijn voor de inkoop van jouw wagen. Wij zijn specialist inkoop tweedehands auto's en hebben reeds een jarenlange ervaring. Aanmelding is gratis en volledig vrijblijvend.

Bedrijfswagens

Ook als handelaar kan je bij ons terecht. U krijgt de steeds beste prijs aangeboden voor uw bedrijfswagen, camionetten, mini-bus, lichte vracht. We nemen de wagen mee in de staat waarin jullie hem verkopen, zelfs zonder keuring en zonder garantie.

Hoge prijs

GoldenCars - uw auto opkoper betaalt uw auto steeds cash of via overschrijving zo u wenst. Wij komen eerst gratis een kijkje nemen en bespreken met u een mooie prijs. Ongeacht in welke staat uw auto zich bevindt. Schade of zonder keuringsbewijs is bij ons geen probleem.

alle automerken

Wenst u als particulier, bedrijf, handelaar of garage uw tweedehands auto of wagenpark snel, eenvoudig en correct te verkopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bieden steeds een eerlijke marktprijs (cash of via overschrijving) voor uw tweedehands auto en zorgen voor een snelle en correcte afhandeling. Elke wagen welkom ongeacht staat of KM-stand. Verkoop nu uw Audi, BMW, Mercedes, Opel, Volkswagen, Jeep, Volvo, Toyota, Renault, Porsche, Mini, Citroën, Peugeot, Ford, Jaguar of eender wel ander automerk. GoldenCars komt langs eender waar de auto zich bevind en garandeert u de beste en een correcte prijs voor uw auto.

FAQ

Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om de juiste auto opkoper te kiezen, daarom garanderen wij u een betrouwbare verkoop van uw auto. Auto opkoper GoldenCars heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in het aankopen en verkopen van auto's. Wij hechten zeer veel belang aan klantenservice en bij ons staat de klant steeds op de eerste plaats. Wat dus automatisch 100 procent klantentevredenheid tot gevolg heeft. Bovendien zijn we 24/7 beschikbaar om je met raad en daad bij te staan. Uw auto verkopen? Auto opkoper GoldenCars is jouw partner!
Een defecte auto of een auto die niet meer gebruikt wordt kost ook geld aan verzekeringen en belastingen. Daarom raden wij jou aan om een ongebruikte waar je toch niet meer mee rijdt zo snel mogelijk te laten ophalen door ons. Wij geven jou nog een mooi bedrag voor jouw oude auto. Dus twee vliegen in één klap! Indien u geïntresseerd bent in de verkoop van jouw wagen, bel ons even op en één van onze medewerkers maakt dan een afspraak met jou.
Auto opkoper GoldenCars komt naar jou toe en binnen de 10 minuten heb jij het afgesproken bedrag cash in jouw handen. Indien je voor een bankoverschrijving kiest kan dit natuurlijk ook!
Je moet jezelf niet meer bezighouden met het plaatsen van advertenties, je krijgt geen volk meer aan de deur of lage biedingen. Auto opkoper GoldenCars neemt alles van jou over zodat jij jezelf rustig kan bezighouden met belangrijker zaken.
Vul het formulier op deze pagina in om te kijken wat jouw auto waard is of telefoneer ons. Wij contacteren jou dan binnen het uur om een afspraak te maken. Wanneer we een afspraak gemaakt hebben komt één van onze medewerkers langs voor de verkoop van de wagen. Wij betalen uw auto dan cash of via overschrijving zo u wenst.
Auto opkoper GoldenCars is gelegen in het Waasland maar wij komen over gans België naar jouw auto kijken. Wij zijn zeer actief in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Of u nu in Antwerpen, Mechelen, Limburg, Brussel of in de Kempen woont, binnen een zéér korte tijdspanne kunnen wij bij jou zijn voor de inkoop van jouw wagen. Wij zijn specialist inkoop tweedehands auto's en hebben reeds een jarenlange ervaring.
Wij gaan er prat op u een eerlijke prijs te geven voor de verkoop van uw auto. Een tweedehandsauto verkopen is niet altijd zo eenvoudig vermits je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom nemen wij u graag deze zorgen uit handen waardoor u zich met belangrijker zaken bezig kan houden. De auto opkoper betaalt uw auto steeds cash of via overschrijving zo u wenst. Wij komen eerst gratis een kijkje nemen en bespreken met u een mooie prijs. Ongeacht in welke staat uw auto zich bevindt. Schade of zonder keuringsbewijs is bij ons geen probleem